COVID-19 Noticies i Propostes

Davant la confusió que puguin crear els mitjans de comuncació us informem que els canals de comunicació fiables són:

Les noticies del Portal bressol de l’ Institut Municipal d’ Educació:
https://ajuntament.barcelona.cat/escolesbressol/ca

Les noticies del Consorci d’ Educació de Barcelona:
https://www.edubcn.cat/ca/

Els comunicats del Departament d’Educació:
http://ensenyament.gencat.cat/ca/actualitat/coronavirus/

DECIDIM BARCELONA: L’ Ajuntament de Barcelona ha engegat una projecte per compartir recursos i propostes educatives, culturals, esportives,…
https://www.decidim.barcelona/assemblies/BCNdesdecasa/f/3830/proposals?filter%5Bsearch_text%5D=&filter%5Bcategory_id%5D%5B%5D=&filter%5Bcategory_id%5D%5B%5D=782&filter%5Borigin%5D%5B%5D=&filter%5Borigin%5D%5B%5D=official&filter%5Borigin%5D%5B%5D=user_group

Decidim Barcelona

ESPAI DIVULGATIU D’altra banda l’ Institut Municipal d’ educació cada divendres publica a l’ espai divulgatiu del portal bressol documents per a l’acompanyament a la criança i educació dels infants.
https://ajuntament.barcelona.cat/escolesbressol/ca/espaidivulgatiu

PROPOSTES PER FER A CASA :

PASTA DE SAL:

Sabeu què és la pasta de sal? una mena de plastilina que els infants poden manipular sense perill. A l’escola ho fem sovint i els infant gaudeixen molt. La proposta la teniu més detallada a la web de «rejuega» aqui teniu disponibles altres propostes i articles interessants.

http://rejuega.com/juego-aprendizaje/juego-recursos-naturales/pasta-de-sal-tips-e-ideas-para-hacer-y-jugar/

JOCS DE FALDA: Són cançons o poemes curts que cantem als infants mentre estan asseguts a la falda: fem caricies, moixanes i gaudim d’una bona estona mentre enfortim la relació. En aquesta web trobareu diferents propostes de jocs de falda. L’ èxit està assegurat!

https://jocsdefaldablog.wordpress.com/