Concerts

A la nostra escola la música hi té un paper molt important.

Durant 2 anys hem compartit un projecte amb l’Escola Municipal de Música Can Ponsic organitzat per l’IMEB.Tot i que aquest curs ja no hi formem part, a l’escola seguim tenint com a projecte transversal la música. A part del dia a dia a les classes, la Montserrat (mestra complementària) fa suport a tots els grups i entra cada dia a una classe i sovint  fa una activitat de música adaptada a cada grup d’edat.

També ens agrada organitzar concerts aprofitant a tothom que toqui algun instrument : mestres, mares, pares, àvies, avis, tiets, amics,…
Resteu tots convidats a oferir‐vos per fer petits concerts i audicions.

El tiet-avi  Albert  de un alumne de Guitarres  fa les alegries  amb la seva Guitarra !

Els «Com Sona» omplen l’escola de música 

Cada any, venen a l’escola el grup «Com Sona» ! És un veritable plaer per petits i grans !

Concert de Nadal 

Rodejats de cascavells, de panderetes i sobretot de  molta alegria….hem celebrat tots el concert de Nadal al voltant del piano !

No ha faltat, ni  el » Ara ve Nadal «, ni  » Els tres reis d’orient», ni el » Arre burriquito»  ni el   » Jingle Bells «!  Que bé que ens ho hem passat !

Concert de Santa Cecilia 

Tal i com diu la tradició «Per Santa Cecília tots junts celebrem la nostra diada ben musicalment«, cada any venen a  visitar-nos alguna família que ens acompanya amb la seva música.

Fan una ruta per totes les aules de l’escola, des dels lactants fins als grans, i la veritat és que tots els nens i nenes s’ho  passen d’allò més bé.  Tots escolten i ballen  i alguns fins i tot s’atreveixen  a experimentar i tocar els instruments.

Taller de música per infants a càrrec d l’Elena Pereta 

Com sabeu, cada any l’AMPA Can Canet  organitza un taller de música per als infants a càrrec de l’Elena Pereta, creadora de la companya d’espectacles musicals Com Sona? 

La música és un llenguatge que ens ajuda a expressar les nostres emocions. Ens desenvolupa el nostre cos i el nostre cap, les nostres idees. És quelcom que ens fa sentir, que ens fa gaudir,que ens fa crear i escoltar…

En aquest taller, famílies i fills comparteixen experiències musicals i recursos per tal d’estimular el llenguatge que els apropa, creant així, nous vincles entre ells.

Una experiència emocionant tant per a infants com per a adults.