ACTUALITAT

Criteris de no assistència.

Us adjuntem la normativa de la Generalitat respecte als criteris de no assistència al centre.

criteris no assistència

Gràcies per la vostra col·laboració.

Atenció més personalitzada amb l’ampliació d’hores de suport

Les escoles bressol de la ciutat en aquest curs 2017/2018 han  ampliat l’horari de suport educatiu per millorar l’atenció personalitzada als infants i alleugerir la càrrega de les educadores dels centres. Es passarà, així, de les tres hores i mitja diàries actuals a quatre hores, i tornarà a ser com abans de les retallades del febrer del 2012.

El personal de suport educatiu de les escoles bressol reforça l’atenció dels infants durant el dinar i la migdiada, i també durant les acollides de vuit a nou del matí. També treballa amb infants que tenen necessitats educatives especials i, a partir del setembre del 2017, donarà suport durant algunes de les activitats de joc i descoberta.

Aquest suport resulta imprescindible per personalitzar l’educació dels infants en la primera etapa d’educació infantil i donar a les educadores més temps per tasques de gestió i per atendre les famílies, que són una part molt important del projecte educatiu de l’escola bressol municipal.

Aquest increment de les hores de suport educatiu se suma al que ja va tenir lloc l’any passat. L’abril del 2016 es va aprovar el pas de les tres a les tres hores i mitja diàries.