Celebracions a l’escola

S’informa a totes les famílies que les festes amb famílies  a l’escola són: La Castanyada  i la Festa de Fi de curs . Esteu tots convidats 

Arriba la Castanyera !  

Un any més a finals de mes d’octubre,   va arribar  la Castanyera  a Can Canet i ens  vam reunir totes  les famílies al pati de l’escola per a celebrar la Castanyada.
Vam Ballar i cantar cançons mentre menjàvem plegats castanyes, panellets i moniatos.!!!   Una tarda inoblidable …..

Hem celebrat la Festa Major de Sarrià  !!!

Un any més hem sortit tots al carrer canet, per celebrar i compartir amb els veïns la Festa Major de Sarrià, rodejats de dracs, música i balls populars !

 Els grans de l’escola visiten la granja ! 

El passat  juliol les classes de Xilòfon i Guitarra van anar d’excursió a la Granja, a Lliçà d’Amunt i la veritat és que s’ho van passar pipa.

Va ser tot una experiència, a primera hora es van acomiadar de les famílies i van agafar l’autobús direcció a la Granja. Anaven tots preparats per a l’ocasió: roba còmoda, gorra i moltes ganes de passar-ho bé.

Només arribar van visitar els caballs, els porcs, les vaques, les gallines… fins i tot van veure com naixia un pollet, com es munyeixen les vaques, van pujar sobre el tractor i van muntar en un poni!

Gràcies equip de Can Canet, va ser una experiència inoblidable! 🙂

Sant Jordi a l’Escola 

Fa molts i molts anys, hi havia un poble tranquil i ben bonic que es deia Montblanc i a on la gent hi vivia molt feliç. Tenien camps amb arbres fruiters (pomers,tarongers, cireres…), cultivaven tot tipus de verdures (patates, cebes, enciams,tomàquets….) i tenien animals de granja (gallines, …).

Així va començar la llegenda de Sant Jordi que l’AMPA Can Canet va explicar-nos a l’escola.